Vi bryr oss!

Vi vet hur viktigt kaffet är för många. För alla oss som inte kan tänka klart före den första koppen kaffe på morgonen. Därför ser vi till att det alltid finns en kopp riktigt gott kaffe för våra gäster. 

Vi brygger vårt kaffe på färskt, rent och klart vatten från vår egen brunn vilket ger dess utsökta smak och fylliga arom. Vårt kaffe är ett smakrikt kvalitetskaffe bryggt av 100% hållbart certifierade Arabicabönor från Arvid Nordqvist. Vi är stolta över att varje kopp kaffe du dricker hos oss är 100% klimatkompenserat och bidrar till att det planteras nya träd i avskogade områden i kaffeodlade länder.

Men det är inte bara kaffet som är viktigt, utan det som sker över en kopp kaffe. Fikapausen är kvalitetstid med kollegorna, familjen eller vännerna. Det är då vi skapar kreativa strategier, de bästa idéerna och kanske de hållbaraste relationerna.

Vår svenska fika är ett välkänt begrepp. Vi minns farmors eller mormors stora kalas med sju sorters kakor, bullar, rulltårtor och andra godsaker. För oss på Stufvenäs är det viktigt med traditioner, men gärna med en känsla av vår tid. Därför dukar vi kaffebordet till kalas varje dag med något för alla smaker. Vi blandar friskt mellan nyttigheter och mindre nyttiga tilltugg. För vi är alla värda att unna oss något gott ibland eller hur?

Låt er väl smaka!

Öppettider Reception

Måndag - fredag 07.00 - 19.00
Lördag 08.00 - 16.00
Söndag 08.00 - 13.00