Lediga tjänster

Servitris/servitör

Nu söker vi två nya servitriser eller servitörer till vår restaurang över sommaren på deltid och timmar kvällar, vardagar och helger. Vi vill utöka vårt härliga team med nya ansikten som är pigga, arbetsglada och som gärna bjuder på sig själv. Med våra värdeord mod, kärlek, glädje och engagemang skapar vi en gästupplevelse i världsklass i restaurangen. Du ska ha erfarenhet av både a la carte-servering och dryck i kombination med mat. Tveka inte, utan hör av dig till oss.

  • Du har yrkeserfarenhet inom branschen som servitris eller servitör.
  • Deltid, timmar, arbetstid både dagtid, kvällar och helger
  • Tillträde omgående och till 31 augusti 2019 med möjlighet till förlängning.
  • Lön enligt avtal

Maila din ansökan till Marcus Thell, vd, marcus@stufvenas.se
Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan. Välkommen med din ansökan!

 

Restaurangchef

Vår matfilosofi är att servera traditionell och genuin husmanskost i modern tappning. Husmanskost är enkla, rustika rätter av vardagskaraktär med ursprung i det svenska landskapet. God mat kräver omsorg och tillagas med kärlek till råvarornas karaktär och smaker. Vi anpassar våra menyer efter säsongens skiftningar och ser ett stort värde i att bevara de traditionella svenska smakerna som sött, surt och salt. Med respekt för råvarorna och dess ursprung köper vi i mån av tillgång råvaror som är lokalt eller svenskt producerat. Vi värnar om de svenska smakerna och tillagar genom klassiska metoder som rimning, gravning, rökning och torkning, men självklart på vårt sätt.

I vår restaurang serverar vi våra gäster frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har både a la carte gäster och till våra konferensgäster och andra större sällskap som bröllop eller bemärkelsedagar erbjuder vi specialkomponerade menyer. Vinkällaren används för vinprovningar och After Business för våra konferensgäster. Under sommarhalvåret flyttar vi en del av köket utomhus för grillkvällar och under juletid är vårt hemlagade traditionella julbord, med cirka 6 800 gäster, höjdpunkten i vår restaurang.

Som restaurangchef ansvarar du för hela restaurangverksamheten och dess utveckling parallellt med vår kökschef. Tillsammans vill vi att ni skapar nya unika smakupplevelser med mat och vin i perfekt kombination. Vi vill att du har ett stort mat- och vinintresse och brinner för att utveckla vår vinkällare till en ny nivå. Du är en engagerad ledare som älskar att leda ditt team i restaurangen. Du är driven och jobbar med värdskap, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Tjänsten är operativ och du deltar med självklarhet i den dagliga driften, vilket innebär tjänstgöring även kvällar och helger. Som restaurangchef ingår du i gästgifveriets ledningsgrupp.

  • Du har flera års erfarenhet inom branschen samt restaurang- och/eller sommelierutbildning.
  • 100%, heltid, arbetstid både dagtid, kvällar och helger
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Lön enligt överenskommelse

Maila din ansökan till Marcus Thell, vd, marcus@stufvenas.se
Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan. Välkommen med din ansökan!