Förrätter

Tryffeldoftande rotsellerisoppa med bakad selleri, örtig getfärskost och breasola

Sikrom, gräddfilspannacotta smaksatt av citron, dillemulsion, brödkrutonger och rödlök

Varmrätter

Halstrad rödingfilé serveras med potatisterrin med smak av gräslök och dill, gräddbräserad savoykål, fänkålscrudite med kräftor samt skaldjurssås

Rosastekt ankbröst serverad med pommes Anna, körsbärssky med doft av kanel, rostad palsternacka och syltad pumpa

Desserter

Chokladmousseterrin med smak av hallon och lakrits serverad med frystorkade hallon, rostade hasselnötter och hallonsorbet

Rostad mandelpudding med rårörda hjortron, mandelflarn, rostad vit choklad

 

3-rätter 505:-

2-rätter 400:-

Varmrätt 290:-

Öppettider Restaurang

Stängt 2 - 3 jan.

Måndag - Lördag 12.00 - 21.00
Söndag 13.00 - 16.00

Lunchtider

Stängt 2 - 3 jan.

Måndag - Lördag 12.00 - 14.00
Söndag 13.00 - 15.00

Ring nu på 0486-21900 eller boka rum online!