Förrätt

Hällstekt pilgrimsmussla serverad i blåmusselbuljong med rotselleri,
tryffelcrème & friterade Gotlandslinser

Marinerade rödbetor, inkokt päron, ädelost terrin, rostade hasselnötter,
rökt vildand & portvinsreduktion

Varmrätt

Skinnstekt rödingfilé, skaldjurskum, råmarinerad fänkål,
mandelpotatisterrin med dill & stekt pak soir

Svensk ryggbiff, bakad lök, potatisfondant, vitlökssmör, oxsky med bacon, jordärtskocka & ostronskivling

Dessert

Crema Catalana med citrussallad & blodapelsinsorbet

Mörk chokladmousse, rommarinerad bakad annans,
rostad kokosglass, maräng & chokladsås

Pris trerätters 545:-, tvårätters 435:-, varmrätt 320:-

 BOKA BORD HÄR!

Öppettider Restaurang

Måndag - Lördag 12.00 - 21.00
Söndag 12.00 - 15.00

Lunchtider

Måndag - Lördag 12.00 - 14.00
Söndag 12.00 - 15.00