Förrätter

Krämig svampsoppa
serverad med ravioli smaksatt med tryffel samt rotselleri 155:-

Matjessill
serverad med crème på Orranäs gårdsost och ägg, rågbrödsflarn, brynt smör samt picklad rödlök 145:-

Löjrom
serverad med råraka på mandelpotatis, rödlök, cremé fraiche samt citron 175:-

 Varmrätter

Halstrad röding
serverad med kräftkroketter, messmörsås samt savoykål 295:-

Långbakad högrevskärna 
serverad med potatisfondant, örtsmörad rödvinssås samt bakad blomkål 275:-

Örtfärserad kycklingballotine
serverad med rotfrukter från Solmarka gård, potatisterrin smaksatt med västerbottenost samt rödvinsky 255:-

Vegetariskt
Friterad risotto serverad med bakad blomkål, gräddbräserad savoykål samt soyabönor 235:-

Husman
Salsiccia på Stufvenäs vis serveras med polentakaka samt rostad tomatvinegrette 225:-

Desserter

Chokladfondant
serverad med havtornsglass, nötcrumble samt havtornscurd 145:-

Björnbärsmousse
serverad med färskostsorbet, rosmarinmarinerade björnbär samt vitchokladcrunch 135:-

Chokladpralin
35:-/st eller 3st för 90:-

Stufvenäs egengjorda ostkaka
serverad med vispad vaniljpannacotta, mandelflarn samt lingonsorbet 130:-

 

Öppettider Restaurang

Måndag - Lördag 12.00 - 21.00
Söndag 13.00 - 16.00

Lunchtider

Måndag - Lördag 12.00 - 14.00
Söndag 13.00 - 15.00

Ring nu på 0486-21900 eller boka rum online!