Förrätt

Tonfiskcarpaccio, sjökorall, sojaemulsion, rostade sesamfrön, ingefära, rättika, koriander 165:-

Flankstek, inlagda senapsfrön, betor, kaprisbär, dijonnaise, bladpersilja, stekt bovete 155:-

Jordärtskocksoppa, bakat äpple, friterad fetaost, syltad rödlök, persiljerot, örter 145:-

Varmrätt

Ångad rödtungsfilé, dill och citronkrokett, sparris, forellrom, Sandefjordssås med gräslök, bakad jordärtskocka 315:-

Lammytterfilé, purjolöksaska, rödbeta, torkad getost, lammchorizo, timjanpotatis, lammsky med salvia och rostad vitlök, bladspenat 335:-

Bakad portabello, timjanpotatis, spenatcremé, sparris, svampvårrulle, betor, örtsås 285:-

Dessert

Chokladboll med havtorn 135:-

Mandelkaka, citronsorbet, lemoncurd, mjölkchokladmousse blodapelsinmaräng 125:-

Crème Brûlée med hallon 115:-

 

 BOKA BORD HÄR!

Öppettider Restaurang

Måndag - Lördag 12.00 - 21.00
Söndag 12.00 - 15.00

Lunchtider

Måndag - Lördag 12.00 - 14.00
Söndag 12.00 - 15.00