Förrätter

Varmrökt röding serverad med ramslöksfärskost, friterad potatis, citronpannacotta och havtorn 175: -

Kokt vit sparris med brynt citronsmör, friterad parmesansås, rädisor och örtsallad 165: -

Pernodsmaksatt nässelsoppa med kaninballotine, fänkålscrudité och gravad äggula 160: -

Varmrätter

Ångad rödtungsfilé med grön sparris, forellrom, smörad gräslökssås samt dillsauterad potatis 295: -

Rosastekt kalventrecote serverad med vårens primörer, tryffelsky, sparrisrisotto 325: -

Örtbakad lammrostbiff serverad med glaserade betor, lammkorv, morötter och knipplök samt getostpotatis och smörad ramslökssky 315: -

Rödbetsbiff med fetost och grillad sparris med glaserade betor och vårens primörer, sparrisrisotto och balsamicoreduktion 245: -

Desserter

Rabarberconsommé serverad rostad mandelglass, vitchoklad, bakad rabarber, mandelbiskvi och jordgubbsflarn 125: -

Gräddfilspudding serverad med citronkräm, hallonsorbet, maränger, mandelflarn och citrus 120: -

Klassisk Crème Brûlée 105:-

 

Öppettider Restaurang

Måndag - Lördag 12.00 - 21.00
Söndag 13.00 - 16.00

Lunchtider

Måndag - Lördag 12.00 - 14.00
Söndag 13.00 - 15.00

Ring nu på 0486-21900 eller boka rum online!