Förrätter

Cognacspetsad hummersoppa med halstrad pilgrimsmussla, citronfärskost, rotfruktscrudité och dill 165:-

Gravad röding med råmarinerad gurka, forellrom, pepparrotspannacotta, dillemulsion och brödkrutonger 160:-

Carpaccio på sotad älgytterfilé med västerbotten, rödlök, rostade pinjenötter, lingonreduktion och ruccola 150:-

Varmrätter

Halstrad rimmad torskrygg med bakad rotselleri, rostade hasselnötter, brynt smör och rödbetor samt mandelpotatispuré 285:-

Rosastekt kalvytterfilé serverad med potatisterrin, rostad persiljerot, smörbrässerad pärllök och tryffelsky 295:-

Trattkantarellstekt hjortytterfilé med potatisrulltårta fylld med getost och timjan, vårrulle fylld med Karl-Johansvamp, svart vinbärssky och friterad svartrot 315:-

Vårrulle fylld med Karl-Johansvamp, bakad rotselleri, rödbeta, svampkroppkaka, smörbrässerad pärllök och rostad vitlök- och citronskum 240:-

Desserter

Varm hjortronbakelse med myltade hjortron, vaniljglass och mandelflarn 125:-

Chokladkupol med vitchokladparfait, passionsfrukt och hallon samt saltrostade hasselnötter 130:-

Klassisk Crème Brûlée 105:-

 

Öppettider Restaurang

Måndag - Lördag 12.00 - 21.00
Söndag 13.00 - 16.00

Lunchtider

Måndag - Lördag 12.00 - 14.00
Söndag 13.00 - 15.00

Ring nu på 0486-21900 eller boka rum online!