Förrätter

Ört- och gurkgazpacho serveras med bakad tomat, parmesanostscrème, dillmarinerade insjökräftor och vitlökskrutong 155:-

Tartar på gravad och kallrökt regnbågslax serveras med friterad surdeg och kapris, forellrom, dill och fänkålsemulsion 175:-

Apelsin- och timjanmarinerad flankstek serveras med rökta betor, picklad rödlök, pepparrot, gräddfil och ruccola 165:-

Varmrätter

Helstekt rödspätta serveras med stekta kantareller, kokt färsk potatis, brynt smör, riven pepparrot och grillad citron 255:-

Halstrad torskrygg serveras med körvel och fänkålscrudité, grön sparris, färskpotatisterrin med dill, ansjovis och lök samt Sandefjordsås 315:-

Isterband gjort på vildsvin serveras med senap och dillslungad färsk potatis, picklade rödbetor och färskostcreme smaksatt med vår hemgjorda senap 225:-

Pepparstekt kalventrecôte serveras med en krämig risotto, balsamico-smaksatt oxsky, bakade kvisttomater, grön sparris och örtsmör 325:-

Risotto med sojabönor, kikärtsterrin med stekt ostronskivling och vitlök, bakad tomat, sparris och kantareller samt balsamicoreduktion 235:-

Desserter

Rabarbertartlette med flädervaniljkräm och jordgubbglass samt rostad vitchoklad 130:-

Lakritsparfait med karamellmousse, lemoncurd, violsponge och violmaränger 125:-

Bakad choklad med jordnötsglass, kondenserad mjölkkola, saltrostade jordnötter 135:-

Stufvenäs Crème Brûlée 105:-

Ostvagn med svenska ostar, marmelader och knäckebröd

1 bit 30g 80:- / 3 bitar 30g 155:- / 5 bitar 30g 210:-

 

Öppettider Restaurang

Måndag - Lördag 12.00 - 21.00
Söndag 12.00 - 15.00

Lunchtider

Måndag - Lördag 12.00 - 14.00
Söndag 12.00 - 15.00

Ring nu på 0486-21900 eller boka rum online!