Boka er nästa konferens hos oss

Välkommen till oss på Stufvenäs Gästgifveri - en fantastisk miljö för konferens och aktiviteter!

Här hittar du 51 rum, god mat och dryck, hemlagat konferensfika, trevliga restaurangmiljöer med plats för över 200 gäster. I Berzeliussalen har ni alla möjligheter för underhållning från scen med sittande middag.

Möten & konferenser på Stufvenäs

Vi erbjuder en konferensanläggning i naturskön omgivning precis intill Kalmarsund. Här finns alla möjligheter att skapa ett lyckat och givande möte med luftiga och flexibla lokaler för 2-220 personer, 51 fräscha hotellrum, högklassig mat och dryck, konferensfika utöver det vanliga och spa för avkoppling samt massor av andra spännande aktiviteter.

Inspiration & arbetsro

Ett möte på Stufvenäs Gästgifveri ska vara ren njutning för både kropp och själ. Här får du och dina mötesdeltagare den arbetsro och inspiration som har svårt att infinna sig på "hemmaplan". Här finns havet, naturen, vandringsleder och stora öppna ytor i vår trädgård för olika utomhusaktiviteter. 

Vid ett möte på Stufvenäs lovar vi omsorg och ett värdskap utöver det vanliga, från första telefonsamtalet till mötet i receptionen, i restaurangen samt under behandlingarna på vårt spa. 

Vi hjälper mer än gärna till att skräddarsy ert möte, bröllop eller event precis efter era önskemål.

Varmt välkomna till Stufvenäs Gästgiveri på ert nästa möte!

Vi skickar gärna en offert!

Mikael Berzelius
Ansvarig reception & konferenser
Tel 0486-219 00
info@stufvenas.se

Öppettider Reception

Måndag - fredag 07.00 - 19.00
Lördag 08.00 - 16.00
Söndag 08.00 - 13.00